lindadesu
@lindadesu
 
Gaplex , tak angget kui arina (ˇ_ˇ'!l) RT @aissbaitty: @ayuniarmahahaha , gue ngakak :DRT @lindadesu smsmu ngece.. Mentang2 wes nduwe bb .. Takon bbm nd aku (?) 2012-04-14
 
More Tweets from @lindadesu